YOUNG PROFESSIONALS IN SALES

Geef je carrière een boost met de Sales Master Course

Voor Young Professionals… Wil je als hbo’er naar de top? Jezelf onderscheiden van andere starters? Dan is de Sales Master Course echt iets voor jou! Deze HBO+ opleiding gaat door waar het HBO stopt. Neem het heft in eigen handen en geef je carrière een boost. Val op tussen de massa en wees onderscheidend. Positioneer jezelf als personal brand zodat bedrijven voor jou kiezen.

Sales Master Course

De opleiding is gespreid over een jaar, waarin je twaalf commerciële trainingen volgt en intensief begeleid wordt. Je werkt al (of gaat aan de slag) bij een commercieel bedrijf. Je krijgt gewoon een marktconform salaris. Alles wat je leert in deze opleiding breng je meteen in de praktijk. Tevens word je gedurende het gehele jaar intensief begeleid en gecoacht. Coaching on the job zorgt voor betere sales. Jij groeit én het bedrijf waar je werkt groeit mee!

Career in sales

Ambieer jij een sales carrière? Wil jij klanten helpen om succesvol te worden? Maak dan een vliegende start met de Sales Master Course:

  • wees onderscheidend;
  • werk aan je persoonlijke ontwikkeling;
  • bouw aan een waardevol netwerk;
  • maak jezelf sterker door personal branding.

Wat moet je doen?

De Sales Master Course is speciaal en uitsluitend voor ambitieuze Young Professionals met salestalent. We nemen dus niet iedereen zomaar aan. Dat doen bedrijven per slot van rekening ook niet. Wil jij de eerste stappen zetten naar de top in het bedrijfsleven? En ben je afgestudeerd hbo’er? Stuur dan jouw motivatiebrief samen met je cv op. Als wij denken dat je geschikt bent, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek en een sales pitch.

Deelname aan de Sales Master Course is kosteloos.

Delen met je vrienden…