INCOMPANY TRAINING

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Wil je jouw team ontwikkelen en individuen sterker maken? Academy4Sales staat voor persoonlijke aandacht en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door incompany training en coaching on the job. Wij trainen en coachen op persoonlijke groei en ontwikkeling op sales, commercie en communicatie. Hoe meer je jouw klanten helpt succesvol te zijn, des te succesvoller is jouw bedrijf.

Sales training op maat

De commerciële trainingen zijn altijd afgestemd op de praktijk en mindset van jouw medewerkers. Centraal in de sales trainingen staan echte cases uit jouw bedrijf. Academy4Sales ontwikkelt de sales training geheel op maat voor jouw bedrijf. Een selectie uit onze incompany training is:

  • Presentatietechnieken
  • Relatiemanagement
  • Samba-bellen (telefonische acquisitie)
  • Sales & accountmanagement
  • Onderhandelen
  • Zakelijke voorstellen schrijven
  • Personal branding
  • Communicatieve vaardigheden

Eigen Academy opzetten

Onze kracht is organisaties en medewerkers helpen zichzelf te ontwikkelen. Een eigen Academy opzetten draagt bij aan planmatige en gestructureerde ontwikkelaanpak. Kennis en kunde worden zo behouden en doorontwikkeld. Academy4Sales hanteert een praktische benadering bij het ontwikkelen van een eigen Academy. Met de juiste balans tussen werken en opleiden. Wij helpen u met het bundelen van al uw opleidingsinitiatieven in een eigen Academy.

Coaching on the job

Persoonlijke aandacht zorgt voor groei bij mensen. Coaching on the job is individuele aandacht waardoor mensen beter en sneller ontwikkelen. Met direct effect op de salesgroei. Met 1-op-1 coaching op de werkplek haal je maximaal rendement uit jouw sales professionals.

Helping clients succeed

Academy4Sales haalt het beste uit jouw sales professionals naar boven. Of het nu gaat om een specifieke commerciële training of het opzetten van een Sales Academy. Naast de incompany training kunnen sales professionals ook deelnemen aan de Sales Master Course, hieraan nemen professionals deel van verschillende bedrijven.

Delen met je vrienden…